Optreden tijdens jubileumconcert Bergen op Zooms Blazersensemble

Het was een mooi feestje zaterdagavond 11 mei in Den Enghel, waar het Bergen op Zooms Blazersensemble haar 50 jubileum vierde. De zaal was vol met enthousiast publiek. Voor de pauze was het podium voor het ensemble en na de pauze was Fortissimo duidelijk aanwezig. Het werd een zeer gewaardeerd optreden met een voor Fortissimo-kenners een bijzonder programma, namelijk stukken uit verschillende musical. Stukken als Stouthearted men, Once in love with Amy, A-roving, I could have danced tonight, Get me to the church tonight en Yes sir, that’s my baby, op piano begeleid door Toine Jimkes, brachten de zaal in beroering. Met Ain’t gonna study war no more en There’s no business like showbusiness en de Abba-medley als toegift, samen uitgevoerd met het ensemble, werd het concert afgesloten. Een mooi evenement!