Fortissimo opende met Welkomstdag

Na de zomervakantie was het hoog tijd om elkaar weer eens te zien. Voorzitter Ben de Groot en bestuurslid, bibliothecaris, Mart Hopmans organiseerden een Welkomstdag.

In drie groepen fietsten de koorleden op 29 augustus via verschillende routes naar Hoeve Hildernisse. Onderweg stopte iedere groep op het terras van één van de etablissementen rond Bergen op Zoom.
Uiteraard werden daar de stembanden alvast gesmeerd en een lied gerepeteerd t.b.v. de uitvoering op Hildernisse.
Het viel niet mee om de Coronaregels stug vol te houden, maar het is gelukt.

Tiny Arts en Monique Hummels van Hildernisse hadden alles in gereedheid gebracht voor een overheerlijke barbecue. Meer dan genoeg ruimte om 1,5m afstand te houden. Tiny verzorgde het kokswerk; we hoefden niet rond de barbecue te staan. Sterker nog, alles was afgezet rondom de “keuken”.

Nadat het bestuur een welkomstlied had gezongen, brachten de groepjes hun ingestudeerde gezangen ten gehore. En later in de middag kwam ons bekende blauwe boekje tevoorschijn en zongen we nog wat liederen die tot het standaardrepertoire horen. Sommigen hebben het boekje nodig voor de tekst, anderen zingen uit het hoofd.