Optreden van Fortissimo in Middelburg was een succes

Middelburg was tijdens Middelburg Vólkoren zonovergoten en warm. Een zinderend optreden van Fortissimo was daar een gevolg van. In de Gasthuiskerk en daarna in de Doopsgezinde kerk troffen wij enthousiast publiek. In tegenstelling tot ons gebruikelijk repertoire kozen wij voor een wat toegankelijker programma. Het is niet zo dat dit gemakkelijker te zingen is, maar voor het publiek ligt dit beter in het gehoor. Vooral ook omdat het veelal bekende melodieën zijn. Toine Jimkes begeleidde ons op piano en leidde Kristin Roland ons met vaste hand.

Het publiek genoot en wij ook.

Dit is wat wij zongen:

  1. Postillon
  2. Mais lors ma joie
  3. Stouthearted men
  4. Once in love with Amy
  5. A- Roving
  6. I could have danced
  7. Get me tot he church
  8. Yes sir, that’s my baby
  9. De Animals a- Coming