Voorbereiding 60 jarig bestaan

 

In 2018 bestaat Mannenkoor Fortissimo 60 jaar. Dit vieren wij natuurlijk! Enkele leden zijn vanaf de oprichting lid van het koor. We zullen hun leeftijd niet verklappen, maar u zult begrijpen dat deze mensen inmiddels een respectabele leeftijd hebben bereikt. Zeker als u weet dat het koor bij de oprichting R.K. Jongemannenkoor Fortissimo werd gedoopt. En dan nog zingen als nachtegalen!

01 start Fortissimo 1958

Op 29 april 2018 om 11.00 uur luistert Fortissimo een mis op in de Lourdeskerk op ‘t Fort, de wijk in Bergen op Zoom waar Fortissimo haar aan naam aan heeft te danken. Na de dienst, om 12.30 uur is er gelegenheid het koor te feliciteren tijdens een kleine receptie in basisschool de Driemaster aan de Maaslaan in Bergen op Zoom.

08 IMGP6186

Fortissimo maakt op 11, 12 en 13 mei een concertreis naar Trier. Op 11 mei zingt het koor in de Dom en de Basilika, op 12 mei in de Brunnenhof en op 13 mei tijdens de hoogmis in de St. Antoniuskerk. En Fortissimo zou Fortissimo niet zijn als wij in Trier niet op andere mooie plekjes in de stad de mensen laten horen wat wij kunnen.

IMG_5503

Op 17 november volgt een concert in de Gertrudiskerk. Mea Dulcea, het vrouwenkoor waarmee Fortissimo nauw verwant is, werkt mee aan dit concert. De bedoeling is dat Fortissmo en Mea Dulcea ook stukken voor gemengd koor gaan zingen. Het Bergen op Zooms blazersensemble zal de instrumentale intermezzo’s verzorgen.

Het belooft een gedenkwaardig jaar te worden. Blok alvast een aantal data in uw agenda. En als u met Hemelvaart toevallig in of in de omgeving van Trier bent…….. wie weet zien we elkaar daar.