Activiteitendag

Op de eerste zaterdag van de zomervakantie van de scholen houdt Fortissimo een activiteitendag. Het enige dat de koorleden weten is dat er gefietst wordt.

Dit jaar ging het van de Zuidzijde Haven langs de Zoom richting Wouwse Plantage waar wij op het terras van De Spil werden voorzien van koffie en vlaai. Daarna ging het verder nog langs de Zoom naar het Hemelrijk in Essen en met een omtrekkende beweging naar Wildert, waar wij liefdevol werden ontvangen door onze dirigent Kristin en haar vriend Peter. In hun paradijsje mochten wij genieten van een hapje (zelfgebakken rabarbertaart!) en een drankje en onze meegebrachte lunch gebruiken. In de tuin waren wat behendigheidsspellen, die met vallen en opstaan werden volbracht.

DSC05281

 

DSC05280

DSC05293

DSC05309

Vervolgens brachten wij een bezoek aan het College, de kloostertuin en de kapel van het klooster.

De route ging verder door de Papenmoer richting Essenhoek en verder naar de Nieuwe Drenck in de Woensdrechtste heide, waar het goed toeven was, wederom genietend van een hapje en een drankje.

Uiteraard werd er hier en daar gezongen (uit het hoofd!). Dat Fortissimo een vriendenclub is blijkt wel weer: ook los van repetities en concerten worden activiteiten op poten gezet. Dat is altijd zo geweest.